EXPRO

ExcellentE professionals in It, telecom & engineering

Maak kennis met EXPRO. Wij maken graag kennis met u om te kijken waar we kunnen samenwerken.

+65 excellentE professionals

3 divisies

4 VESTIGINGEN

24/7 SUPPORT

23/03/2022

Wie heeft er geen last van, inloggegevens die lange tijd niet gebruikt zijn en daardoor zijn verouderd. Welk emailadres is er ook alweer gebruikt en wat is het wachtwoord?
Bij het aanpassen van wachtwoorden dit vergeten te melden aan de betreffende collega’s en welke wachtwoorden zijn bekend bij medewerkers die uit dienst treden?Allemaal problemen die simpel opgelost en voorkomen kunnen worden met de wachtwoordenkluis van Keeper Security. Met Keeper Security kunt u alle wachtwoorden veilig opslaan en gemakkelijk delen met collega’s. Zie het als uw digitale kluis. Alle wachtwoorden staan bij Keeper Security veilig opgeslagen en mocht u een wachtwoord vernieuwen, dan krijgt u een melding van Keeper Security of u het nieuwe wachtwoord wil opslaan.

Daarnaast is een tweewegautorisatie, ook wel MFA, Multifactor Autorisatie genoemd, tegenwoordig erg belangrijk. Een tweewegautorisatie is een extra beveiliging door middel van een accordering op uw telefoon. Dit kunt u instellen met een autorisatie app, een sms-code of integreren in uw Keeper wachtwoordenkluis.

Bij Keeper Security worden de inloggegevens en de tweewegautorisatie automatisch voor u ingevuld. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd bij het aanmelden op de diverse websites en bij softwareprogramma's. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om wachtwoorden eenvoudig met uw collega's te delen. Vooral door de uitstekende integratie met Microsoft 365 zijn al uw wachtwoorden veilig opgeslagen in de “digitale kluis” van Keeper Security.


Categorieën:


Ga terug naar alle nieuwsblogs 


Gerelateerde berichten

Werken waar je maar wilt

Werken waar je maar wilt

Blijf op de hoogte rondom al het nieuws van EXPRO