EXCELLENTE PROFESSIONALS

in it

IT advies en ondersteuning


Heeft u IT advies en ondersteuning nodig voor uw organisatie? Is uw organisatie in ontwikkeling en sluit uw huidige IT daar onvoldoende op aan? Groeit uw organisatie en wilt u weten hoe uw IT daarop het beste kan aansluiten?

EXPRO it maakt samen met u een plan van aanpak om uw IT strategisch verder te ontwikkelen. We analyseren uw huidige gebruik en informatiesystemen, de systeeminfrastructuur, uw organisatiedoelstellingen en uw wensen.


Wij praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen en hoe dit nu of in de toekomst kan worden toegepast in uw organisatie.

Heeft u vragen over ons advies en ondersteuning? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

ICT management


Samen met de klant zijn we verantwoordelijk voor het opzoeken naar oplossingen op het gebied van ICT. Dit houdt in dat we enerzijds luisteren naar wat de u nodig heeft en anderzijds voeren we onderhandelingen met leveranciers om hierop een antwoord te kunnen bieden. We bieden hierbij ondersteuning bij de opzet van tenders en offertetrajecten. Daarnaast kunnen we het volledige projectmanagement verzorgen of voeren audits uit op uw ICT omgeving.Pro-actieve monitoring


Pro actieve monitoring is een dienst die uw ICT omgeving (op locatie of in de cloud) proactief in de gaten houden. Door het monitoren kunnen onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig door ons worden getraceerd zodat incidenten voorkomen kunnen worden. Hierbij wordt de focus gelegd op het in kaart brengen van capaciteit-, performance- en beschikbaarheidsproblemen. Het doel hiervan is patronen (trends) op te sporen die mogelijk leiden tot incidenten (uitval) en te komen tot verbetering.

Wanneer u gebruik maakt van ICT-beheer en monitoring wordt uw ICT-omgeving vanuit onze cloud beheerd. We monitoren continu of alle onderdelen in de ICT-omgeving functioneren zoals ze moeten en signaleren mogelijke probleemsituaties voordat ze zich feitelijk voordoen. Vaak kunnen we hierdoor tijdig maatregelen nemen voordat er werkelijk storingen optreden. Dit op verzoek 24/7 en vanuit elke denkbare locatie.

Pro-actief beheer


Een server die uitvalt, gegevens die verdwenen zijn of een harde schijf die crasht: het is de nachtmerrie van elke organisatie. Met name wanneer uw organisatie volledig afhankelijk is van ICT, is het erg belangrijk dat uw ICT-zaken goed geregeld zijn. EXPRO it voorkomt graag problemen door gebruik te maken van pro-actief beheer. Op reguliere en afgesproken tijdstippen worden updates uitgevoerd en wordt onderhoud gepleegd aan de omgeving. Beheer is vanuit elke denkbare locatie mogelijk, zowel op kantoor, thuis als onderweg.

EXPRO als Project of IT manager


EXPRO denkt met u mee. Naast technische kennis bieden we ook projectmanagement en IT management. We praten u bij over de laatste ontwikkelingen, adviseren u over de laatste ontwikkelingen, fungeren als onafhankelijk intermediair tussen u en IT of telecom partijen en kunnen fungeren als projectmanager bij projecten die verder gaan dan alleen IT.Heeft u vragen over ons advies en ondersteuning? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.