EXPRO engineering

ExcellentE professionals in engineering

Wij stellen de mens centraal of hij nu klant is of collega. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO engineering hoog in het vaandel. Dus: afspraak is afspraak, wat we zeggen doen we en we werken met plezier en passie.

electrical engineering

software engineering

Landelijke dekking

Uitdagende projecten

Heeft u vragen over één van onze engineering diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Electrical engineering


Onze electrical (hardware) engineers voeren op interim- of projectbasis werkzaamheden uit die betrekking hebben ontwerpen, ontwikkelen en tekenen van besturingsschema’s van besturingspanelen t.b.v. verschillende elektrotechnische installaties, zowel laagspanning- als zwakstroominstallaties.


Software engineering


Onze software engineers voeren op interim- of projectbasis werkzaamheden uit die betrekking hebben op het ontwerpen, programmeren, testen en/of inbedrijfstellen van software voor besturingsoplossingen van installaties en/of machines.


Werken bij EXPRO engineering


Werken bij EXPRO engineering is werken bij een technisch ontwerpbureau dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.Bekijk hier onze recente projecten op het gebied van software en electrical engineering

Heeft u vragen over één van onze engineering diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.