EXCELLENTE PROFESSIONALS

in it

EXPRO it


Veilig werken


EXPRO IT is trots ISO 27001 gecertificeerd te zijn, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering benadrukt onze inzet voor veilige omgang met gegevens. Kies voor Expro IT en vertrouw op onze toewijding aan beveiliging en betrouwbare IT-oplossingen. Uw veiligheid, onze prioriteit.


IT beveiliging - EXPRO it

IT Beveiliging


Er gaat niets boven een uitmuntend beveiligde IT omgeving. Dagelijks worden we er in de media mee geconfronteerd dat er datalekken optreden, dat er bedrijven worden gehackt en de schade aanzienlijk is. EXPRO is uw partner als het gaat om het in kaart brengen van de risico's, van gedegen advies te voorzien en uw omgeving aan te passen zodat u veilig kunt werken. Meer informatie over IT beveiliging?


Werken in de Cloud


EXPRO it biedt de zakelijke gebruiker een compleet portfolio aan clouddiensten. Van een enkele mailbox in de Cloud tot een complete virtuele werkplek. EXPRO werkt volgens de gedachte dat we u op elk gewenst apparaat, op elke locatie en op elk moment u dat wenst wilt kunnen laten werken. Meer informatie over werken in de Cloud?


Werken in de Cloud - EXPRO it

Advies en ondersteuning


EXPRO it geeft gedegen advies over meer dan alleen IT en Telecom vraagstukken. We begeleiden complete implementaties van omgevingen waarbij wij tevens adviseren over koeling van serverruimtes, electra voorzieningen, bekabeling, WiFi en natuurlijk alles op gebied van kantoorautomatisering, telecom en verbindingen. Na de implementatie door gecertificeerde professionals bieden wij een 24/7 gemonitorde omgeving en ondersteuning.Advies en ondersteuning - EXPRO it

Heeft u vragen over één van onze IT diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.