EXCELLENTE PROFESSIONALS

in it

Microsoft 365

Microsoft 365


Microsoft 365, voorheen office 365, biedt een uitgebreide suite applicaties en diensten aan in een maandelijkse abonnementsvorm. Met een abonnement heeft u als gebruiker altijd recht op de meest recente versie van de Microsoft applicatie. Afhankelijk van de gekozen licentie biedt een Microsoft 365 licentie bekende applicaties die vrijwel ieder bedrijf gebruikt. Dit zijn de applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen zoals SharePoint, Access, Visio, Dynamics etc. die Microsoft via Office 365 aanbiedt. Dit wordt aangeboden als Online en Desktopapplicatie afhankelijk van het gekozen model. Microsoft 365 is hier aan toegevoegd en biedt ook Windows licenties zodat je in 1 klap vrijwel al je licenties geregeld hebt. EXPRO it denkt graag met u mee welke Office 365 abonnement het beste bij uw bedrijf past.

Officieel Partner Microsoft

Wist u dat EXPRO it officieel Microsoft Tier 1 Partner is? Wij werken als Tier 1 Partner rechtstreeks met Microsoft samen. EXPRO it heeft in der loop van de jaren bewezen om aan de strenge Microsoft eisen te voldoen:


 • Excellente en gekwalificeerde werknemers
 • Uitstekende klantenservice (24/7)
 • Eigen beheer-, rapportage en factureringssysteem

Bent u overtuigt? 

Maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Microsoft 365 van EXPRO it? Of wilt u sparren over een goede IT oplossing voor uw bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak. 

De voordelen van Microsoft 365 bij EXPRO it:


Schaalbaarheid Microsoft 365

Eén van de grootste voordelen is de schaalbaarheid. Het aantal licenties kunt u makkelijk op- en afschalen. Ook kunt u de applicaties op- en afschalen per licentie. U kunt het gehele pakket dus inrichten naar de wensen van één persoon, afdeling of organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt.

Altijd up-to-date

U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele nieuwere versies. Met onze licenties heeft u altijd het recht op de nieuwste versie van de applicaties. De applicaties zijn dus altijd beschikbaar voor gebruik.

Altijd en overal toegang

U heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden en data. Alle gegevens en applicaties zijn gesynchroniseerd en staan opgeslagen op één centraal punt. Zo kunt u altijd en overal bij uw bestanden. 

De Cloud van Microsoft

Uw bedrijfsdata staat veilig in de Cloud van Microsoft. Door onder andere de multifactor-authenticatie is het onmogelijk voor ongeautoriseerde personen om bij uw bestanden te komen. 


Bent u overtuigt? 

Maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Microsoft 365 van EXPRO it? Of wilt u sparren over een goede IT oplossing voor uw bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak. 

“Door mijn jarenlange ervaring in de IT weet ik precies waar uw organisatie behoefte aan heeft. Laten we sparren.”

Dennis Bonnes

EXPRO it

Kies het juiste product voor uw bedrijf:

Tegenwoordig zit er in elk pakket online functionaliteiten waardoor je volledig in een browser kunt werken. Het installeren van applicaties is hierdoor zelfs niet meer nodig. De online omgeving biedt ook veel meer dan alleen applicaties. Hiernaast bieden bepaalde pakketten ook e-mailboxen aan. Microsoft Office 365 richt zich op vijf doelgroepen: thuisgebruik, kleine bedrijven, grote bedrijven, overheid en het onderwijs. Er zijn vijf verschillende formules beschikbaar:

 1. 1
  365 for Home: Zoals de naam al doet vermoeden is Microsoft 365 for Home bedoeld voor thuisgebruik. Geniet met het hele gezin van Microsoft Office 365 Home. 
 2. 2
  365 for Small business: Dit pakket is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf (MKB).
 3. 3
  365 for Enterprises: Dit pakket van Microsoft Office 365 is bedoeld voor de grootzakelijke markt.
 4. 4
  365 for Government: Dit pakket is bedoeld voor overheidsinstellingen.
 5. 5
  365 for Education: Dit pakket is bedoeld voor onderwijsinstellingen die verschillende diensten kunnen aanbieden aan hun studenten of leerlingen.