EXCELLENTE PROFESSIONALS

in it

IT beveiliging


Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw IT beveiliging? IT beveiliging is niet iets waar u zich dagelijks mee bezig houdt. Toch is het raadzaam om even stil te staan bij de IT beveiliging binnen uw organisatie. U moet er toch niet aan denken dat uw netwerk eruit ligt of dat niet-geautoriseerde bij uw data en gegevens kunnen.

Onze Excellente Professionals adviseren u namelijk graag over de juiste maatregelen voor het beveiligen van uw data, het weren van niet-geautoriseerde gebruikers, spam en virussen en voor een goede actuele back-up.

Wij kunnen alle beveiligingsmaatregelen voor u uitvoeren en ervoor zorgen dat deze up-to-date blijven. Zo wordt en blijft uw IT omgeving zo veilig mogelijk. 

Endpoint Security


Endpoint security is het beveiligen van endpoints tegen veiligheidsaanvallen van malware, virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen en rootkits.  Endpoints zijn o.a. desktopcomputers, laptops en servers.

De door ons geleverde Endpoint Security Manager levert geïntegreerde anti-virus, client-side anti-spam, anti-malware, persoonlijke firewall en host intrusion prevention voor Windows desktops, laptops en servers. Met endpoint-security is uw server of werkstation 24/7 beveiligd tegen de laatste virussen en malware.

Alle endpoints worden realtime gemonitord en automatisch up-to-date gehouden. Eventuele meldingen komen automatisch in ons monitoring systeem, zodat wij direct actie kunnen ondernemen als dat nodig is. Profiteer van de geavanceerde monitoring en rapportage mogelijkheden. Vertrouw op een oplossing die uw  systemen optimaal beschermt en minimaal vertraagt.


Heeft u vragen over IT beveiliging? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Server uitwijk


Als uw servers door een calamiteit uitvallen, waar kunt u dan met uw back-up terecht? Een vraag die speelt bij bedrijven die hun servers op de eigen locatie hebben staan. En hoewel dat voor een aantal bedrijven inderdaad de beste optie is, wordt de bedrijfscontinuïteit hiermee in gevaar gebracht. Want wat als door een calamiteit uw servers uitvallen?
2FA


2FA is een manier om je online accounts beter te beveiligen tegen hackers. Het wordt door steeds meer websites en applicaties aangeboden, maar hoe werkt het nu precies?

Two Factor Authentication wordt afgekort als 2FA. Door het instellen van Two Factor Authentication voeg je een extra beveiligingslaag toe aan een account. Dit heet ook wel dubbele beveiliging of authenticatie. Er wordt een toegangscode naar een eigen apparaat gestuurd waarmee je kan inloggen. Op deze manier hebben hackers niet voldoende aan alleen een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen tot een account. Je krijgt pas toegang tot een website of account als je een combinatie van gebruikersnaam, wachtwoord en een vorm van dubbele authenticatie als code, sms, belletje of via een app hebt ingevoerd.

Netwerk Security


Door het inzetten van Network Security oplossingen zorgt u ervoor dat alleen door de IT afdeling toegestane apparaten toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk.

Door het toepassen van netwerkbeveiliging voorkomt u dat derden van buitenaf kunnen meesurfen op uw wireless netwerk. Maar dat is nog niet het ergste wat kan gebeuren. Zodra een kwaadwillende zich binnen uw bedrijfsnetwerk bevindt, kan hij vaak gemakkelijk bij bedrijfskritische applicaties en data. Het is daarom van groot belang om uw bedrijfsnetwerk af te sluiten voor derden.

EXPRO kan zorgdragen voor het goed beveiligen van uw netwerk, switches, firewalls. Bijvoorbeeld door segmentering toe te passen zodat gasten wel op internet kunnen via uw WiFi maar niet bij uw bedrijfsnetwerk. Van groot belang is het ook om apparatuur zoals printers, mobiele devices en AV apparatuur binnen het netwerk te monitoren en beveiligen zodat indringers zich niet via dit soort apparatuur toegang kunnen verschaffen. 

EXPRO it biedt een enorm scala aan diensten en producten aan die u helpen uw netwerk te beveiligen.

Backup in de Cloud


Regelmatig een back-up maken is belangrijk. Zo voorkom je dat foto’s, video’s, e-mail en andere bestanden verloren gaan. EXPRO kent diverse back-up oplossingen in de cloud. Van bestands back-up tot snap-shots waarmee je complete server of werkstations kunt terug zetten naar de situatie van bijvoorbeeld een uur geledenPassword beveiliging


Wachtwoorden op een notitieblok, een post-it op de monitor of je wachtwoorden per mail of app delen met collega's. Dezelfde wachtwoorden gebruiken voor toegang tot je overheidszaken, je mail maar ook voor toegang tot diverse webshops. Het is in deze tijd vragen om moeilijkheden en het geeft hackers de kans om toegang te krijgen tot zaken die niet op straat mogen liggen.

EXPRO biedt een beveiligde wachtwoordtool welke gebruikers in staat stelt op een veilige manier wachtwoorden op te slaan.

Vraag naar de mogelijkheden. 

Heeft u vragen over IT beveiliging? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.