EXPRO

ExcellentE professionals in It, telecom & engineering

Maak kennis met EXPRO. Wij maken graag kennis met u om te kijken waar we kunnen samenwerken.

+65 excellentE professionals

3 divisies

3 VESTIGINGEN

24/7 SUPPORT

Werken bij EXPRO


Werken bij EXPRO is werken binnen de industriële automatisering (electrical hardware & software engineering), kantoorautomatisering, IT, internet of telecom.

Onder de vlag van EXPRO werk je bij EXPRO engineering die behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering binnen onze werkgebieden machinebesturingen, procesautomatisering, martieme installaties en/of de energiewereld.

Werken bij EXPRO it en telecom is werken bij een high-end IT bedrijf die alle disciplines aan boord heeft en werkt met vooraanstaande klanten en partners.

Wat bieden we?


Goede arbeidsvoorwaarden uiteraard. Maar bovendien vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen persoonlijke aandacht is en dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij ons bedrijf. Bij EXPRO mag je uitdagende projecten uitvoeren onder goede begeleiding, bij een werkgever die een gezonde work-life balans respecteert en je de kans geeft om te groeien.

Waar staan we voor?


Wij stellen de mens centraal. Of hij nu klant is of collega. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO hoog in het vaandel. Dus: afspraak is afspraak, wat we zeggen doen we en we werken met plezier en passie.

Herken jij jezelf?


Dan zien we graag je reactie op onze vacatures of een open sollicitatie tegemoet. Vul het formulier hiernaast in en we nemen contact met je op. Je kunt ook bellen naar 074 851 3279 of een e-mail sturen naar werkenbij@expro.nl

Excellente Professional worden?


Interesse in werken bij EXPRO? Vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.