EXPRO

ExcellentE professionals in It, telecom & engineering

Maak kennis met EXPRO. Wij maken graag kennis met u om te kijken waar we kunnen samenwerken.

+65 excellentE professionals

3 divisies

4 VESTIGINGEN

24/7 SUPPORT

Werken bij EXPRO


Werken bij EXPRO is werken binnen de industriële automatisering (electrical & software engineering), kantoorautomatisering, IT, internet of telecom.

Onder de vlag van EXPRO werk je bij EXPRO engineering die behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze collega’s zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering binnen onze
werkgebieden machinebouw, procesindustrie, maritieme installaties en/of de energiewereld.

Voor uitbreiding van onze technische teams in de disciplines electrical engineering en software engineering zoeken wij zowel startende als ervaren engineers.

Als werkgever biedt EXPRO je een kans tot verdere ontwikkeling. Zowel op technisch als persoonlijk vlak. Ook kun je altijd een beroep doen op de kennis en kunde van jouw collega’s. Daardoor zijn we een interessante werkgever voor zowel starters, ervaren engineers en (lead) engineers.

Wat bieden we?


Goede arbeidsvoorwaarden uiteraard. Maar bovendien vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen persoonlijke aandacht is en dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij ons bedrijf. Bij EXPRO mag je uitdagende projecten uitvoeren onder goede begeleiding, bij een werkgever die een gezonde work-life balans respecteert en je de kans geeft om te groeien.

Waar staan we voor?


Wij stellen de mens centraal. Of hij nu klant is of collega. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO hoog in het vaandel. Dus: afspraak is afspraak, wat we zeggen doen we en we werken met plezier en passie.

Herken jij jezelf?


Dan zien we graag je reactie op onze vacatures of een open sollicitatie tegemoet. Vul het formulier hiernaast in en we nemen contact met je op. Je kunt ook bellen naar 074 851 3279 of een e-mail sturen naar werkenbij@expro.nl

Excellente Professional worden?


Interesse in werken bij EXPRO? Vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.