EXPRO

ExcellentE professionals in It, telecom & engineering

Maak kennis met EXPRO. Wij maken graag kennis met u om te kijken waar we kunnen samenwerken.

+65 excellentE professionals

3 divisies

4 VESTIGINGEN

24/7 SUPPORT

20/10/2021

Per 1 oktober neemt Expro-IT B.V., Die Computer over van Gert-Jan Aaltink. Het bedrijf in Laren gaat verder onder dezelfde naam, maar wordt onderdeel van EXPRO in Hengelo (OV). Jeroen Busschers, Operationeel manager, neemt de taken van Gert-Jan Aaltink over. Beide heren benadrukken dat er voor de klanten niets verandert: de naam, locatie, medewerkers en verleende services blijven hetzelfde. Wel komen er enkele medewerkers bij vanuit EXPRO.

“Na 13 jaar heb ik mijn doel behaald”
Gert-Jan Aaltink richtte Die Computer op in 2008 vanuit zijn ouderlijk huis. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van ICT-oplossingen. Het bedrijf ontzorgt bedrijven, scholen en particulieren bij alles wat draait om ICT. Gert-Jan: “Ik heb na 13 jaar mijn doel behaald met Die Computer. Er staat een mooi bedrijf met medewerkers waar ik trots op ben. Ik draag het met een goed gevoel over aan EXPRO; het bedrijf is in goede handen.” Gert-Jan verdwijnt niet uit beeld: hij gaat zich richten op zijn bedrijf De Meesters In Techniek, dat hij in 2018 met Mark Biesterbosch oprichtte. “Op dit moment werkt Die Computer al samen met De Meesters In Techniek. Deze samenwerking blijft bestaan, voor de klanten verandert er dus ook op dit vlak niets.”

Mooie kansen voor Die Computer
Ook Jeroen Busschers van EXPRO is positief gestemd over de overname: “Het voelde al goed na het eerste gesprek. Ik zie diverse kansen ontstaan: wij hebben services in ons portfolio welke Die Computer op dit moment nog niet aanbiedt (Onder andere VDI, VOIP,

mobiele telefonie en data/internet verbindingen). Hier zie ik mooie groeimogelijkheden.” EXPRO heeft ervoor gekozen om de medewerkers van Die Computer niet over te hevelen naar Hengelo, maar juist om alles in Laren te laten en huidige medewerkers van EXPRO de mogelijkheid te bieden om in Laren te komen werken. “We zullen zo een verbinding met elkaar creëren”. We leggen als het ware een brug tussen Twente en de Achterhoek.”

Toekomst EXPRO
EXPRO heeft zich als doel gesteld de komende jaren de bestaande disciplines Engineering, Telecom en IT verder te laten groeien. EXPRO wenst te groeien naar een bedrijf waarbij de dienstverlening en de continuïteit op een hoger niveau wordt gebracht. Waarbij uitdagende projecten worden gerealiseerd en waar het prettig en uitdagend is om te werken. De mede-eigenaren naast Jeroen, Wouter Mertens, Jordie Oortman en Joost le Loux, besluiten dat de overname van Die Computer daarmee perfect past in de groeiambities van EXPRO.


Categorieën:


Ga terug naar alle nieuwsblogs 


Gerelateerde berichten

Blijf op de hoogte rondom al het nieuws van EXPRO