EXPRO

ExcellentE professionals in It, telecom & engineering

Maak kennis met EXPRO. Wij maken graag kennis met u om te kijken waar we kunnen samenwerken.

+65 excellentE professionals

3 divisies

4 VESTIGINGEN

24/7 SUPPORT

14/03/2022


Als IT, Internet en Telecom provider zien wij in toenemende mate aanvallen over het wereldwijde web. Wij willen u dan ook graag middels deze BLOG een aantal tips geven hoe u zich beter kunt beschermen. Uiteraard kunnen wij u helpen uw omgeving zo optimaal mogelijk te beschermen tegen aanvallen.

De verhoogde dreiging is een feit. EXPRO it helpt u zich er tegen te beschermen

2FA, Multi Factor Authenticatie
Van oudsher beschermen we onze computers en programma's door een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Doordat gebruikersnamen en wachtwoorden relatief eenvoudig te achterhalen zijn door hackers is dit vandaag de dag niet meer voldoende. EXPRO it adviseert gebruikers dan ook ten alle tijden gebruik te maken van meervoudige authenticatie. Het zogeheten MFA of 2FA. Hierbij wordt in de meeste gevallen een smartphone gebruikt als extra stap om in te loggen. Zonder dat een hacker beschikt over uw smartphone kan het dus niet inloggen in de systemen.


Beveiligde kluis voor wachtwoorden
Wachtwoorden op Post-it's kan al heel lang niet meer. Toch worden wachtwoorden vaak meer dan eens gebruikt en zijn ze vaak afgeleid van namen van personen of plaatsen. Hackers maken hier gebruik van om uw wachtwoorden te achterhalen. EXPRO it biedt u een krachtige tool voor het veilig en handig opslaan van wachtwoorden.
We gebruiken hiervoor Keeper Security waarmee u wachtwoorden genereert, opslaat en eenvoudig toepast vanuit uw webbrowser of mobiele telefoon

  

Servers op locatie
Servers die u zelf beheert verdienen in deze tijd extra aandacht. Indien systemen worden binnengedrongen kan er onherstelbare schade ontstaan. Dit kan ontstaan door gebruik van oude software, onvoldoende (wachtwoord) beveiliging of het ontbreken van firewalling. EXPRO it is specialist op dit gebied en met meer dan 10 jaar ervaring in het beveiligen van IT omgevingen nemen wij dit beheer graag van u over. Neem contact met ons op om na te gaan hoe goed uw systemen zijn beveiligd en wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Backup en Endpoint security
EXPRO it levert en implementeert een totaaloplossing aan monitoring, backup en endpoint security oplossingen. Valt u toch, ondanks overige voorzorgsmaatregelen, ten prooi aan hackers dan bieden de backup en security oplossingen van EXPRO it een mogelijkheid de schade tot een minimum te beperken. Veelal zonder noemenswaardig dataverlies en kunt u relatief snel weer back in business zijn. Endpoint security gaat verder dan antivirus alleen. Het kijkt naar het gedrag van uw computer of server en handelt zodra dit gedrag gaat afwijken. 

 

Software up-to-date houden
Software ontwikkelaars houden zich constant bezig met het veilig houden van besturingssystemen en programmatuur. Het is van groot belang dat de updates die zij uitbrengen op regelmatige basis worden toegepast op de software die u gebruikt. Op deze manier blijft u zo veilig mogelijk en is de kans dat ongenode gasten zich toegang verschaffen tot uw bedrijfsgegevens zo klein mogelijk.


Categorieën:


Ga terug naar alle nieuwsblogs 


Gerelateerde berichten

Werken waar je maar wilt

Werken waar je maar wilt

Blijf op de hoogte rondom al het nieuws van EXPRO